valuta:

Sony WH-CH500 Trådlösa hörlurar som räcker hela dagen - 12569232

  • Artikelnr: 12569232
  • 799 antal i lager

778.60kr  648.14kr
Spara: 17% mindre

Lägg i korgen:
   Rated 4.87   reviews [132]

Produktnummer: 12569232

Sony WH-CH500

Trådlösa hörlurar som räcker hela dagen

Upp till 20 timmars speltid
Bluetooth®-anslutning med NFC
Enkla handsfreesamtal och röstassistent-kommandon
30 mm högtalarelement
Hopfällbar design

Med WH-CH500 får du hörlurar med headset-funktion som inte bara har en fantastisk batteritid, men även lika imponerande ljud. Du ansluter enkelt till exempelvis din smartphone trådlöst med Bluetooth och NFC för att sedan smidigt vika ihop dem med dess vridbara design för att ta minimalt med plats i väskan eller i hemmet.
Kraftfullt och dynamiskt ljud

De 30 mm stora dome-elementen ger en bred ljudbild med mer detaljer som levereras ur dina lätta och kompakta hörlurar. Här fångas allt upp från djupare bas till klar diskant för all din favoritunderhållning eller tydlig dialog vid samtal.
Klara dig hela dagen med enastående batteritid

Det inbyggda och uppladdningsbara batteriet ger upp till hela 20 timmars speltid. När kraften är slut laddar du snabbt och enkelt med USB, exempelvis via datorn, powerbank eller en USB-adapter i strömuttaget.
Trådlös anslutning för ökad rörelsefrihet

De roterbara kåporna på hörlurarna gör WH-CH500 lätta att förvara när du inte använder dom eller blir perfekt för resan. Kåporna blir platta när du fäller ihop dom, så hörlurarna ryms i resväskan eller i din vanliga väska. Den trådlösa anslutningen med Bluetooth låter dig slippa trassliga kablar och du får en räckvidd på hela 10 meter till din kompatibla ljudkälla med fullständigt bevarad ljudkvalitet och dessutom optimal rörelsefrihet.

Med tekniken Near Field Communication One touch (NFC) underlättar den trådlösa ihop-parningen ytterligare. Håll bara den NFC-aktiverande enheten mot N-märket så upprättas en snabb och smidig anslutning, och du kan börja strömma innehåll via Bluetooth utan att behöva gå in i inställningarna i ljudkällan. Perfekt om du lätt vill växla mellan flera olika högtalare eller hörlurar som du vill behålla en koppling till.
Använd röstassistenter och utför telefonsamtal

När du är på språng kan du behålla din Android- eller iOS-smartphone i fickan eller väskan. Med integrerad högkvalitativ mikrofon hanterar både samtal och ta hjälp av din röstassistent som Siri eller Bixby genom att bara behöva trycka på uppspelningsknappen som du enkelt hittar på hörlurarna.

Sony WH-CH500 Trådlösa hörlurar som räcker hela dagen - 12569232


button-top.png